Winkelgebied
Schaesberg

In winkelgebied Schaesberg vindt u een groot aanbod winkels, horecagelegenheden en andere ondernemingen!

In winkelgebied Schaesberg vindt u een groot aanbod winkels! Van supermarkt tot reisbureau, van slager tot bakker.
Op het marktplein, het kerkplein en voor het oude gemeentehuis kunt u altijd gratis parkeren. Daarnaast hebben wij ook nog een gratis parkeergarage onder de Jumbo!
In het winkelgebied Schaesberg is het niet alleen prettig winkelen, maar er zijn ook gezellige cafe's en eetgelegenheden.

WINKELGEBIED SCHAESBERG

MEER DAN ALLEEN WINKELEN

Bekijk alle leden in het winkelgebied Schaesberg


NAAR LEDEN

WINKELGEBIED SCHAESBERG

Het centrale deel in Schaesberg van de Markt tot aan het Streeperkruis is als een winkelstraat ingericht (ruggengraat) met een ruim en divers aanbod.

Een bloemetje halen, krant, tijdschrift, rookwaren, keus te over. Of handige hulpmiddelen voor in of om het huis, witgoed, elektronische apparatuur, computers, mobiele telefoons, of opticien, u kunt eer altijd slagen.

Ook zijn er speciaalzaken zoals Kreutz elektro en witgoed, slagerij Vergossen met biologisch vlees en A. van Zetten met een winkel vol spullen voor de hobby.
Voor de innerlijke mens hebben wij een divers aanbod aan eten en drinken, denk aan Cafe het Brandwapen voor een lekker biertje, maar ook het beste hamburger restaurant van Nederland ligt in Schaesberg: Rudy’s Lunch & Diner. Maar ook een goed broodje is verkrijgbaar bij lunchroom Effe Pauze of een heerlijk 3 – gangen diner bij La Ligne.
Schaesberg heeft het!

Kortom: Behang, verf, kledingzaken, reiswereld, drogist, bakker, slager, verzekeringen, hypotheekadvies, lunchen, brunchen, frituren, pizzeria, shoarma, kapper, manicure, u noemt het maar op of het is er in Landgraafs langste winkelstraat !

Voor de dagelijkse boodschappen zijn er de grote supermarkten zoals JUMBO & LIDL.
Lekker makkelijk en dicht bij huis met GRATIS PARKEREN zoals in de parkeergarage of direct naast of voor de winkels.
 
WINKELEN ?? SCHAESBERG HEEFT HET ALLEMAAL!

Makkelijk toch....