HEUTS ASSURANTIËN

Verzekeren is mensenwerk
Bij uw keuze voor de beste verzekering zijn niet alleen de prijs en de voorwaarden van belang. Het gaat erom dat de verzekering past bij uw persoon en de juiste dekking biedt in uw situatie.

Daarom nemen wij de tijd om u goed te leren kennen. Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren we naar u: wat is uw gezinssituatie, wat zijn uw wensen voor de toekomst, welke risico’s kunt of wilt u zelf dragen en welke wilt u afdekken?

Heuts Assurantiën combineert al deze omstandigheden in een op maat gemaakt advies aan u. Betrokken, onafhankelijk en deskundig. Want verzekeren is mensenwerk!

 

Persoonlijk financieel advies, bij u in de buurt
Omdat wij uw persoonlijke situatie goed kennen, kunnen wij snel en effectief inspelen op eventuele veranderingen die zich in uw leven voordoen. Heeft u vragen over uw financiële situatie? Dan kunt u ons altijd bellen op 045 - 524 46 36. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op onze kantoren in Nuth en Landgraaf. Wij zullen uw vraag dan met alle aandacht beantwoorden. Bij Heuts Assurantiën krijgt u altijd een oplossing die werkt, laagdrempelig en dicht bij huis!

Kom daarom langs bij Heuts Assurantiën voor een persoonlijk advies.

  • landgraaf.jpg

 

Heuts Assurantiën


Hoofdstraat 103
6372 CR Landgraaf
Tel: +31 (0)45 - 524 46 36
Fax: +31 (0)45 - 524 38 61

info@zekerheuts.nl
www.zekerheuts.nl